Przebywając w Teksasie Marco Polo odkrył genialny smak mięsa. Będąc na posiłku obiadowym w jednej z miejscowych restauracji zapytał kucharza o powód super miękko-maślanego smaku mięsa oraz niespotykanego aromatu. Usłyszał jedno kawa.
W krajach kontynentu amerykańskiego. Dużo kucharzy moczyli stek w kawie przed grillowaniem. Dzięki temu stek jest delikatniejszy i ma głębszy profil smakowy. Mielona kawa w naszej mieszance przypraw to kolejna opcja, jeśli nie chcesz moczyć steku a dać mu podobny efekt. Kawa jest kwaśna, to właśnie te tony dobrze komponują się z pikantnymi nutami czerwonego mięsa. Dodając do tego naszą kompozycję przyprawową powstaje prawdziwy majstersztyk.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.