Bułka tarta z mielonym nasionami lnu firmy Marco Polo sprawi że, przygotowane z nią potrawy nabiorą nowego, wyjątkowego smaku. Jest to produkt uzyskany ze zmieszania tartej, środkowej części specjalnie wypiekanego pieczywa pszennego z mielonymi ziarnami lnu. Ze względu na wysoką jakość bułki tartej, panierka ma jasny kolor, a zmielony len nadaje jej unikalny zapach i smak. Produkt doskonale sprawdza się jako posypka do gotowanych warzyw, dodatek do mięsa mielonego, panierka do mięsa smażonego i ryb oraz przysmaków dietetycznych. Można nią również obsypać formę do pieczenia ciasta. Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym idealnie przywiera do wybranych potraw, porównywalnie do efektów użycia mąki, a gotowane dania zyskują przyjemną chrupkość.
Kotlet wieprzowy to cienkie, zmiękczone kawałki wieprzowiny, które są panierowane i smażone. Bardzo popularne danie w naszym kraju serwowane okresowo praktycznie w każdym domu. Kotlety wieprzowe są na tyle delikatne, że do ich zjedzenia nie trzeba nawet noża (niektórzy jedzą je nawet w kanapce) .Czytaj dalej....
Chrupiący kotlet z piersi kurczaka w panierce panko jest to łatwy do zrobienia i bardzo smaczny posiłek. Smażone danie na złoty kolor to idealny przepis na rodzinny obiad. Kurczaka jest stałym elementem naszej diety. Warto doprawiać bułkę tartą i mąkę ziołami oraz przyprawami, ale nawet doprawiona solą i pieprzem smakuje wyśmienicie. Czytaj dalej....
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.