Skórka pomarańczy jest często wykorzystywana w kuchni ze względu na swój intensywny i orzeźwiający smak. Drobna skórka pomarańcza jest często dodawana do ciast i ciasteczek, aby nadać im orzeźwiającego smaku i aromatu. Bardzo dobrze sprawdza się też jako dodatek do marynat - skórka pomarańcza może być dodawana do marynat do mięsa, aby nadać im wyrazisty smak. Kolejnym jej zastosowaniem jest dodawanie jej do herbaty , aby nadać jej orzeźwiający smak. Skórka pomarańczy nadaje się również jako dodatek syropów i sosów, aby nadać im wyrazisty smak. Może być ona również dodawana do duszonych dań wieprzowych, aby nadać im wyrazisty smak.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.