Masło z Czosnkiem Niedźwiedzim
Data dodania: 17-10-2020
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy
Masło z Czosnkiem Niedźwiedzim
Masło z czosnkiem niedźwiedzi to bardzo aromatyczne i zdrowe smarowidło które pasuje do chleba z wędliną, serem czy warzywami. Ma piękną zieloną barwę i jest bardzo łatwe do przygotowania.
Składniki:
- 250g masła
- 100g Marco Polo Czosnek Niedźwiedzi - Możesz go kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
- Marco Polo Sól Himalajska Różowa Drobna - Możesz ją kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
- Marco Polo Pieprz Czarny Mielony - Możesz go kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
Sposób przygotowania masła z czosnkiem niedźwiedzim:
Krok 1) Masło wyciągnąć z lodówki i poczekać aby zmiękło
Krok 2) Masło, szczyptę soli i pieprzu wrzucić do blendera i zmiksować.
Krok 3) Masło przełożyć do miseczki lub innego pojemnika i włożyć do lodówki aby stwardniało.
Komentarze (0)
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy