Wegańska sałatka o smaku jajek
Wegańska Sałatka
Wegańska sałatka o smaku jajek
Próbowaliście kiedyś zrobić sałatkę z jajkami bez użycia jajek? Styl wegański którego istotą jest nie tylko odrzucenie mięsa, ale także produktów których wytwarzanie wiąże się z eksploatacją zwierząt - np. Jajka
Prosty przepis który może zmienić Wasze spojrzenie na jedzenie:
1) Przygotowujemy składniki:
- Płatki Drożdżowe - jeżeli nie masz, możesz je kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
- Sól Himalajska Czarna - jeżeli nie masz, możesz ją kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
- Cebula Mielona
- Kurkuma - jeżeli nie masz, możesz ją kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
- Papryka Słodka Mielona - jeżeli nie masz, możesz ją kupić w naszym sklepie internetowym TUTAJ
Mieszamy razem, aż uzyskamy konsystencje jak na zdjęciu poniżej. Jest to nasza baza która nada smak jajek z cebulką wybranym warzywom - jeżeli nie masz czasu, możesz kupić naszą gotową mieszankę TUTAJ
2) Wybieramy składniki:
Z pierwszego punktu widzenia może wydać się Wam banalny ten przepis!
Zobaczcie tylko ile daje on Wam możliwości w kuchni.....
Smacznego
Przejdź do strony głównej Wróć do kategorii Przepisy