Przedstawiamy naszą wyjątkową przyprawę do francuskich frytek – mieszankę starannie dobranych składników, która doda Twoim frytkom niepowtarzalnego smaku i aromatu. Ta idealnie skomponowana mieszanka zawiera:
Nasza przyprawa do francuskich frytek to idealny dodatek, który wzbogaci Twoje domowe frytki, nadając im profesjonalny i wykwintny smak. Wystarczy posypać nią świeżo usmażone frytki, aby cieszyć się pełnią aromatów i smaków, które przeniosą Cię prosto do najlepszych francuskich bistrów.
Przyprawa do frytek firmy Marco Polo może być używana do świeżych lub mrożonych frytek. Jeśli kiedykolwiek zastanawiałeś się, czym przyprawić frytki, aby dodać im więcej smaku, to jest najlepsza mieszanka, jakiej możesz użyć. Spróbuj tej przyprawy na swoich domowych frytkach lub pieczonych ziemniaczanych łódeczkach! Francuskie Frytki to unikatowa mieszanka przypraw na bazie czosnku, cebuli ,papryki słodkiej wędzonej oraz cukru. Wspaniale komponuje się z frytkami nadając im niezapomniany smak prosto z ziemi francuskiej. Nasza kompozycja potrafi zdziałać cuda z codzienną porcją frytek, to właśnie smak wędzonej papryki powoduje często wrażenie że jest to zupełnie inna potrawa. Proponujemy stosować ją również do wszelkiego rodzaju zapiekanek i dań z udziałem smażonego sera.
To czy powinieneś przyprawić frytki przed, czy po ugotowaniu, zależy od używanej metody gotowania. Frytki smażone w głębokim tłuszczu przyprawia się natychmiast po zakończeniu smażenia. Pieczone lub smażone frytki w piekarniku są przyprawiane przed ugotowaniem. Najpierw szczotkuje się je oliwą z oliwek lub innym olejem np. słonecznikowym, aby przyprawa przykleiła się do frytek.
Poniższe metody dotyczą domowych- nie nasączonych tłuszczem lub mrożonych frytek.
Frytki pieczone w piekarniku. Za pomocą pędzla do ciasta lekko posmaruj frytki oliwą z oliwek lub olejem słonecznikowy. Równomiernie posyp frytki francuską przyprawą do frytek i piecz w temperaturze 200 ° C, aż będą ciepłe i złocisto-brązowe. Ten proces powinien trwać około 20 minut.
Frytki smażone w głębokim tłuszczu Przygotuj połączoną przyprawę do frytek i użyj łyżki cedzakowej, aby usunąć frytki z oleju, gdy staną się złotobrązowe. Ułóż je na talerzu wyłożonym ręcznikami papierowymi aby one wpoiły tłuszcz i od razu posyp francuską przyprawą do frytek.
Francuskie grzanki serowe to prosty przepis, który mogą przygotować nawet dzieci. Idealnie opieczony chleb z roztopionym serem, klasyczna kanapka, którą można połączyć z wieloma różnymi dodatkami, aby uzyskać pyszny posiłek. Jest to wspaniały dodatek do każdego dania Czytaj dalej....
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.